Moxee

Din vision
Vi leder

Erfarna projektledare som förverkligar visioner

Byggkonsult

En av våra huvudverksamheter – vi kan vara din hjälp i stor projekt – och i små. Inget jobb är för litet eller för stort förrän vi har titta på uppdraget – så kontakta oss så tar vi det därifrån.

Projektledning

Vi är nya på marknaden, som bolag, men vi har stor erfarenhet i våra medarbetare. Erfarenhet är de du jobbar med – inte bolaget.

Maskinsamordning

Vi har egna maskiner och vi har maskiner i vårt nätverk. Vad du än kan behöva så ser vi till att maskinen finns på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Projektering

Behöver du hjälp för att starta ett projekt så kan vi starta där – sen kan vi ta hand om resten också.

GEO-TEKNIK

Vi undersöker marken, platsen där du ska bygga så att du slipper obehagliga överraskningar i efterhand.

Beställarstöd

Vi ser till att du får rätt utrustning, rätt material till ditt projekt och vi kan naturligtvis hjälpa till med upphandlingar också.

Slutdokumentation

Det är mycket handlingar i ett projekt. Handlingar som krävs i lagar och regleverk. Låt oss ta hand om det så slipper du.

Om moxee

Så hur beskriver du ett helt företags verksamhet, allt det vi gör, allt det vi kan hjälpa dig med och håller dig kort, tydlig och inte blir för långrandig?

Det är svårt men vi ska göra ett försök och vi hoppar över det där med kundfokus, hur vi satsar optimalt och alla andra vackra ord som en del svänger sig med ute på nätet. Vi är ett företag med två ben Bygg & Anläggning och Konsult & Projektering.

Det är lite av det vi kan hjälpa dig med, sen det här med att sätta dig som kund i fokus, lyssna, förverkliga visioner och andra självklarheter – det gör vi, när du anlitar oss. Se det som att det får du köpet.

klart att du ska känna dig trygg med oss

Ett projekt, ett bygge, en renovering, utbyggnad eller vad det kan vara som ska göras kan vara ett större åttagande eller ett mindre. Oavsett storlek så är det alltid vår plan att leverera det som avtalats och att du som kund ska bli nöjd.  Därför är vi noga med vilka vi anlitar och vi har höga på underleverantörer – och på oss själva.

N

Ansvarsförsäkring

N

f-skatt

N

yrkesbevis

slå en signal om du har frågor

072-210 97 06

eller skicka ett mail så återkommer vi:

info@moxee.se

slå en signal om du har frågor

072-210 97 06

eller skicka ett mail så återkommer vi:

info@moxee.se

VI STÖDER:

STADSMARAN

Luleå

SM-VECKAN

Atletklubben

BATTLE OF BOTNIA

Sara Kulturhus

Öppettider

Måndag till fredag
07.00 - 17.00

KONTAKT

Telefon: 072-210 97 06

info@moxee.se

Design: Winterkvist.com 2024