Moxee

Projektledning – hela vägen

Vår kunskap – din trygghet

Projektledning är ett stort ord och det kan ett projekt vara eller så är det en mindre sak som ska göras – oavsett det så att vi alltid jobbet på allvar. När vi leder ett projekt så tar vi ansvar för allt, från början till slut och det inkluderar att hålla reda på alla handlingar, alla anställda, alla leveranser, ritningar och all dokumentation.

Uttrycket må vara slitet men det säger vad vi gör – från ax till limpa – om du byter ut ax till geoundersökningar, projektering, anlägga och frakta bort allt det som blir över. Byter du sedan ut limpan mot ett hus eller vad det nu är som ska byggas så landar du i vår bransch.

Här kommer vårt nätverk av underleverantörer in och de har en oerhört viktig roll för att vi ska kunna leverera ett bra resultat och göra ett bra jobb. Kvalitet ansvar och pålitlighet är liksom ingenting vi säljer – det ingår i det vi gör och utan duktiga leverantörer kommer du ingenstans.

Ska du bygga något så kan det krävas att marken undersöks först. Vi erbjuder geoundersökningar för att ta reda på hur det du inte ser – ser ut. Då slipper du obehagliga överraskningar och kostnader som snabbat kan dra iväg och spräcka budgeten.

Vi har också en maskinpark vilket snarare är maskinsamordning för alla maskiner är inte våra egna utan det vi kan hjälpa dig med är att se till att du får rätt maskin på rätt plats vid rätt tidpunkt – samordning av maskiner – maskinsamordning.

KMA står för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö och vi ser det som att de delarna hör samman och de är en checklista för hur projektet ska utföras. Det är en planering och en checklista för att skapa en säker, bra arbetsplats som uppfyller både miljökrav och arbetsmiljökrav.

Värdet av av god, tillräcklig dokumentation kan inte överdrivas. Det är dokument som lagstiftningen kräver och det är handlingar som styrker vem som ska göra vad och som som har ansvaret.

Vi kan hjälpa till med att utreda om något har hänt, som inte borde hänt och i vår analys finns en ansvarsfördelning, information om försäkringar och viktigast av allt – åtgärder som måste göras för att det inte ska hända igen.   

TAR HAND OM ALLT

Antlitar du oss så ska du inte behöva sitta och ringa runt för att få tag på rätt folk, rätt maskiner och rätt dokument. Det gör vi!

NÄTVERK

Vi är inte världsmästare på allt – men med hjälp av vårt nätverk kommer vi bra nära.

Dokumentation

God dokumentation kan ge svar på mängder av frågor och funderingar. Vi ser till att allt finns – dokumenterat.

Öppettider

Måndag till fredag
07.00 - 17.00

KONTAKT

Telefon: 072-210 97 06

info@moxee.se

Design: Winterkvist.com 2024