Moxee

Byggkonsult med erfarenhet

Vår kunskap – din trygghet

Så hur beskriver du ett helt företags verksamhet, allt det vi gör, allt det vi kan hjälpa dig med och håller dig kort, tydlig och inte blir långrandig?

Det är svårt men vi ska göra ett försök och vi hoppar över det där med kundfokus, hur vi satsar optimalt och alla andra vackra ord som en del svänger sig med ute på nätet. Vi är ett företag med två ben och du är just nu inne på Byggkonsulter- och Projektledningsdelen.

Det här är lite av det vi kan hjälpa dig med, sen det här med att sätta dig som kund i fokus, lyssna, förverkliga visioner och andra självklarheter – det gör vi bara, när du anlitar oss. Se det som att det får du köpet.

En sak till innan vi fortsätter – Moxee som företagsgrupp är nya på marknaden men inte vi som jobbar i bolagets olika delar och verksamheter. Erfarenhet, yrkeskunnande och ansvarskänsla hittar du inte i ett bolag – det hittar du i de människor som jobbar i det. Såna människor har vi.

Byggkonsult är ett stort ord men det sammanfattar också det vi gör – vi är konsulter i byggbranschen med allt vad det innebär när det kommer till planering, dokumenthantering, beställningar, maskiner, transporter och allt ska utmynna i att det du vill ska byggas faktiskt också byggs.

Vi kan inte allt och är inte experter på allt men en sak kan vi – se till att omge oss med bra, pålitliga och duktiga underleverantörer. Vi har ett nätverk runt oss med duktigt, erfaret folk som har yrkeskunnande, försäkringar och som kan leverera ett bra jobb. Folk och företag som vi vet att vi kan lita på helt enkelt.

Det här nätverket använder vi oss av när du behöver hjälp att planera, projektera, när du behöver beställarstöd och vi tar hand om hela processen med att ordna försäkringar, tillstånd, bygglov och alla de handlingar som krävs. Det kan se ut som en snårskog med paragrafer, lagar och krav men vi har orienterat i den skogen länge och vi hittar – så slipper du lägga energi på att hitta rätt.

NYA MED ERFARENHET

Erfarenhet, yrkeskunskap och ansvarstagande sitter inte i ett bolag – de hittar du i dina medarbetare. Våra medarbetare.

NÄTVERK

Bra leverantörer är guld värda, bra underleverantörer likaså. Vi har båda och vi är båda.

BESTÄLLARSTÖD

Du behöver inte kunna allt eller veta allt – det är där vi kommer in.

Öppettider

Måndag till fredag
07.00 - 17.00

KONTAKT

Telefon: 072-210 97 06

info@moxee.se

Design: Winterkvist.com 2024