Nu är vi här

av | jun 27, 2024 | Bygg-Aktuellt, Konsult-Aktuellt

Nu är vi här – på nätet, på webben med en egen, ny hemsida.

Eller rättare sagt – vi är här med två hemsidor – i en. Moxee består av en konsultdel och en byggdel. Därför har vi delat upp hemsidan i två delar så att det ska bli lättare att hitta och lättare att få en överblick över vad det är vi håller på med – och kan hjälpa dig med.

Du kan snabbt och enkelt hoppa mellan de två olika huvudsektioner via menyn upptill – konsultdelen eller byggdelen.

Det ska också sägas – allt är inte klart, i den mån du egentligen någonsin blir klar med en hemsida. Det är som med verksamheten, den står inte still, utvecklas hela tiden och det är detsamma med hemsidan. Vi bygger ut, justerar, petar lite här och där för försöka att göra saker ännu lite bättre.