Vi gör badrum

av | jun 27, 2024 | Bygg-Aktuellt, Konsult-Aktuellt

Etablerad verksamhet på Varvet, Hägern i Luleå gör Badrum under sommaren. Genom goda relationer och nätverk så kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider under hela sommaren tack vare full bemanning!

Vårt erbjudande

Det är mycket att tänka på oavsett om det ska byggas helt nytt, om det ska byggas ut, renoveras eller om det handlar om saker ska sättas ihop. Det ska ordnas ritningar, köpas in material och underleverantörer ska anlitas. Det mesta kräver någon form av tillstånd och i stort sett alltid dokumentation.

Allt det här kan vi hjälpa dig med!

Vi fixar det mesta när det handlar som byggnadssnickerier. Ska du bygga om, bygga till eller renovera ditt badrum i sommar så kan vi hjälpa till med design och utförande.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Mikael Hermansson
Telefon: +4670 559 49 98
Mail: info@moxee.se

Hemsida: www.moxee.se